Savjetodavne usluge

Na usluzi su Vam stručni timovi koji nude savjete i analize na svim područjima koji su vezani za nekretnine koji surađuju s procjeniteljima, agentima za posredovanje i ostalim stručnjacima vezanim za investicijske i financijske aspekte.

Takvi timovi imaju pristup znanju i informacijama ne samo iz financijske perspektive, nego i kroz perspektivu stručnjaka za gradnju i vođenje projekata te kroz perspektivu aktivnih brokera na tržištu koji su vrlo dobro upoznati sa svim trendovima ponude i potražnje nekretnina u Hrvatskoj.

Savjetodavne usluge obuhvaćaju:

- izradu investicijskih studija i poslovnih planova usklađenih s potrebama investitora
Ako se studija ili plan radi za potrebe suradnje s Erste bankom, usluga Erste nekretnina napravljena je na način da zadovoljava sve potrebe Erste banke.

- analizu tržišta
Koristeći vlastite podatke o procjenama nekretnina i posredovanju, a oslanjajući se i na ostale izvore informacija, Erste nekretnine su u mogućnosti napraviti analize kretanja na tržištu nekretnina prilagođene individualnim potrebama svakog klijenta.

- dubinsko snimanje
U procesu spajanja ili preuzimanja društava kojima poslovanje bitnim dijelom ovisi o nekretninama, Erste nekretnine su u mogućnosti napraviti analizu nekretnina radi procjene njihove samostalne vrijednosti.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn