Posredovanje u prometu nekretnina

U potpunosti razumijemo poteškoće na koje nailazite prilikom kupovine odnosno prodaje na suvremenom tržištu nekretnina. Naš je cilj uspostaviti neposrednu i direktnu komunikaciju između Vas, naših klijenata i agenata - stručnjaka za nekretnine kako bismo bili sigurni da ste pravovremeno dobili svu potrebnu pomoć.

Kupnja i prodaja nekretnina (stan, kuća, poslovni prostor, zemljište) podliježe vremenu učestalih promjena. Danas je to velik i važan događaj u životu svakog pojedinca, a ujedno i vrlo složena transakcija. Cijeli proces može znatno olakšati kvalitetno informirana osoba kao što je agent za nekretnine.

Kada kupujete nekretninu (stan, kuću, poslovni prostor, zemljište) može biti jednako važno imati kapital kao i stručnu pomoć agenta za nekretnine. Agenti imaju pristup specifičnim izvorima informacija koje nisu uvijek svakome dostupne, a mogle bi Vam uvelike pomoći u traženju i kupovini vaše nekretnine. Oni Vam za sve vrste nekretnina mogu osigurati objektivnu informaciju i pružiti pravi savjet temeljen na dugogodišnjem iskustvu.

Dragocjena je pomoć agenta za nekretnine u pregovorima i savjetovanjima u završnim fazama procesa kupnje, a istovremeno može Vam osigurati uvjete za uredno poslovanje u skladu sa zakonskim normama i propisima.

Erste nekretnine zapošljavaju agente za posredovanje nekretninama s licencijom Hrvatske gospodarske komore. Kao dio Erste grupe, Erste nekretnine imaju sestrinske tvrtke uz čiju suradnju pružaju usluge na području cijele Srednje i Istočne Europe. Erste nekretnine surađuju i s provjerenim agencijama po cijeloj Hrvatskoj.

Erste nekretnine su u mogućnosti putem široke mreže suradnika i poslovnih kontakata vrlo brzo povezati investitore i projekte. U suradnji s Erste bankom mogu se razviti i nužni modeli financiranja kako bi se ostvarila željena poslovna strategija.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn